Web Analytics Made Easy - Statcounter

سراسر ایران اسلامی همزمان با روز عاشورا غرق در ماتم شد که در شهرهای مختلف ایران اسلامی مردم در سوگ سید و سالار شهیدان به سر و سینه زدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در روز عاشورا در شهرهای مختلف ایران اسلامی مردم در سوگ سید و سالار شهیدان به سر و سینه زدند.

همدان

مردم ولایتمدار استان همدان با حضور با شکوه در هیأت‌های مذهبی با برافراشتن بیرق‌های عزا در عزای حضرت امام حسین(ع) به سوگ نشسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با فرارسیدن روز عاشورای حسینی مردم همدان به سوگ این امام بزرگوار نشستند و با اجتماع در میدان امامزاده عبدالله (ع) این شهر و اقامه نماز ظهر عاشورا عشق و ارادت خود نسبت به سید وسالار شهیدان را به نمایش گذاشتند.

خراسان رضوی

عاشورا شده است و زمین و زمان در عزای فرزند فاطمه به سوگ نشسته است و در رثای سالار شهیدان نوحه سرایی می‌کند. عاشورا درد استخوان سوز، غربت و تشنگی سالار شهیدان را برای قلب های آزدگان جهان یادآوری مکند و صدای هل من ناصر حسین را از عمق تاریخ به گوش های جهانیان می رساند. از کوچه و خیابان های شهرها و روستاها که عبور کنی، پای حرفهای پیرغلامان که بنشینی، یا گوشت را به نوای نوحه گران و سینه زنان و عزداران بسپاری، دلت کربلایی میشود و روحت تا بین الحرمین ارباب بی کفن چرواز میکند و کربلایی میشوی. تصاویر زیر گوشه ای از حضور همراه با شور و شعور مردم استان خراسان رضوی در مراسم عاشورای حسینی است. عزاداران حسینی در مشهدالرضا همزمان با سالروز عاشورای اباعبدالله الحسین با برپایی دسته های زنجیرزنی و سینه زنی، یاد و خاطره شهدای دشت نینوا را گرامی داشته و اشک ماتم ریختند. کهکیلویه و بویراحمد همزمان با عاشورای حسینی مردم و هیات مختلف در استان کهگیلویه و بویراحمد به مرکز شهرها آمدند و با زنجیر زنی و سینه زنی ارادت خود را حسین و یاران با وفایش نشان دادند.

چهارمحال و بختیاری

عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در چهارمحال و بختیاری و در روز عاشورا همزمان با سراسر کشور و با حضور با شکوه عزاداران حسینی برگزار شد.

همزمان با روز دهم محرم، مردم هفشجان به یاد سرور و سالار شهیدان و دلاورمردی های یاران با وفای آن حضرت، اشک ماتم ریختند.


حزن و اندوه مردم هفشجان در روز عاشورا به اوج رسید و مراسم عزاداری و سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با شور و حال خاصی برگزار شد.

در روز عاشورای حسینی مردم خداجوی و عاشق اهل بیت هفشجان در عزای امام حسین (ع) و یاران باوفایش به سوگ نشستند و نوای لبیک یا حسین عزاداران طنین‌انداز شد.

از اولین ساعات روز عاشورا مردم هفشجان در دسته های عزاداری با به راه انداختن دسته های زنجیرزنی و سینه زنی در حالی که بیرق های سیاه در عزای سالار شهیدان در دست داشتند در خیابان های شهر به راه افتادند و با نوحه خوانی و بر سر و سینه زنان در عاشورای حسینی به سوگ نشستند.

دسته های عزاداری با حرکت از تکایا و مساجد مناطق مختلف شهر پس از عبور از خیابان های شهر در خیابان های شهر تجمع کرده و در عزداری یکپارچه در غم شهادت مولای خود سوگواری کردند.

حضور جوانانی که با عشق و ارادتی خالصانه با حمل بیرق های سیاه و علم هایی در یادبود حماسه کربلا در صفوف سوگواران دیده میشدند جلب توجه می کرد.

لازم به ذکر است عزاداران شهرکردی بعد از برگزاری مراسم سوگواری عاشورا با حضور در مصلی بزرگ شهرکرد، امامزاده دوخاتون و مسجد سبزپوشان اشکفتک نماز ظهر عاشورا را به یاد شهدای دشت کربلا اقامه کردند.

حجت الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری بعد از اقامه نماز ظهر عاشورا در مصلی امام خمینی (ره) شهرکرد با اشاره به اهداف قیام عاشورا اظهار کرد: برپایی و اقامه نماز ظهر عاشورا مهمترین درس نهضت حسینی است.

وی اضافه کرد: مقاومت،پایداری، ایثارگری، شهادت، عبودیت حق، عشق به خدا اجرای احکام الهی و امر به معروف و نهی از منکر، زنده نگهداشتن ارزش های الهی و جلوگیری از انحراف اسلام از درس‌های مهم قیام عاشورای حسینی هستند که لازم است به آن‌ها توجه شود.


مرکزی

مردم شهرستان‌ها استان مرکزی با حضور در هیئت‌های مذهبی از ساعات اولیه صبح در خیابان‌ها و میادین به سینه‌زنی و عزاداری پرداختند و با سر دادن شور و نوای عاشورایی خود را برای عاشورای حسینی آماده کردند؛ و بار دیگر عشق خود را ساحت مقدس امام حسین(ع) و یاران باوفایش نشان دادند و در عزای جانسوز داغ‌های کربلا به ماتم نشستند.

عزاداران حسینی با پوشیدن لباس سیاه بر تَن با شرکت در این مراسم ها، ضمن بهره گرفتن از سخنان علمای دین و آشنایی با معارف اسلامی، همراه با مرثیه سرایی علما و مداحان بر مصائب اهل بیت(ع) در روز عاشورا و به ویژه مصائب وارد شده بر امام حسین (ع) گریستند.

عاشورائیان و عزاداران حسینی در سراسر این استان همگام و هم‌نوا با مردم سراسر ایران اسلامی و پرشورتر از سالیان گذشته؛ نماز ظهر عاشورا را که نشانه مظلومیت و حقانیت قیام حسینی برپا کردند.

امروز عزادارن حسینی بر مظلومیت اهل بیت(ع) گریستند و به یاد اسارت کاروان کربلا خون گریه کردند. تا ساعاتی دیگر حالا سر مطهر امام حسین علیه السلام پیشاپیش کاروان اسیران به سوی کوفه و شام بلا به حرکت در خواهد آمد، و ندای مظلومیتش و قیامش در تاریخ ماندگار شد.

دلدادگان و عزاداران سید و سالارشهیدان حضرت امام حسین(ع) امروز در مساجد، حسینیه‌ها و بقاع متبرک شهرستان اراک در عزای پسر فاطمه(س) ماتم سر داده و خون گریستند.

با طنین انداز شدن صدای ملکوتی اذان ظهر عاشورا، حال و هوای عزاداران حسینی با روزهای دیگر فرق داشته و با چشمانی اشکبار برای اقامه نماز ظهر عاشورا آماده می شدند.

نماز ظهر و عصر روز عاشورا به امامت آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی اقامه شد.

زنجان

همزمان با فرارسیدن روز دهم محرم مردم عزادار استان زنجان همگام با تمام عاشقان و عزاداران حضرت ابا عبد الله الحسین (ع) به عزاداری پرداختند.

حزن و اندوه مردم زنجان در روز عاشورا به اوج رسید و مراسم عزاداری و سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در جای جای استان زنجان نیز با شور و خال خاصی برگزار شد.

در روز عاشورای حسینی مردم خداجوی و عاشق اهل بیت استان زنجان در عزای امام حسین(ع) و یاران باوفایش به سوگ نشستند و نوای لبیک یا حسین عزاداران طنین‌انداز شد.

از اولین ساعات روز عاشورا مردم زنجان در دسته های عزاداری با به راه انداختن دسته های زنجیرزنی و سینه زنی در حالی که بیرق های سیاه در عزای سالار شهیدان در دست داشتند در خیابان های شهر زنجان به راه افتادند و با نوحه خوانی و بر سر و سینه زنان در عاشورای حسینی به سوگ نشستند.

دسته های عزاداری با حرکت از تکایا و مساجد مناطق مختلف شهر پس از عبور از خیابان های شهر در خیابان های شهر تجمع کرده و در عزداری یکپارچه در غم شهادت مولای خود سوگواری کردند.

حضور جوانانی که با عشق و ارادتی خالصانه با حمل بیرق های سیاه و علم هایی در یادبود حماسه کربلا در صفوف سوگواران دیده میشدند جلب توجه می کرد.

عزاداران حسینی سپس در خیابان انقلاب زنجان پس از شنیده شدن اذان به نماز ایستادند و به یاد آخرین نماز حسین ابن علی در کربلا نماز ظهر را به امامت آیت الله خاتمی نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان اقامه می کنند.

بی گمان نهضت عاشورا تاثیر بی پایانی بر جانهای مؤمنان دارد؛ چنان که هیچ گاه این تاثیر کهنه و این حرارت سرد نمی شود، و همواره عشق آن حضرت در دلهای مؤمنان زنده و پاینده است.

سیستان و بلوچستان

آئین گرامیداشت فرهنگ عاشورایی با حضور عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) در قالب دسته های عزاداری در سرتاسر استان پهناور سیستان و بلوچستان برگزار شد.

سمنان

عاشقان و دلدادگان اباعبدالله الحسین(ع) در استان سمنان همزمان با سراسر کشور در روز عاشورای حسینی در عزای سید و سالار شهیدان بانگ ماتم سر دادند.

هم زمان با فرا رسیدن روز عاشورا دسته جات و هیات های مختلف عزاداری با برپایی مراسم های مختلف سینه زنی و زنجیرزنی در رثای شهادت مظلومانه سرور و سالار شهیدان اشک ماتم ریختند.

عاشقان ابا عبدالله پس از عزاداری و نوحه سرایی در رثای مصائب این امام و اصحاب باوفایش، نماز جماعت ظهر عاشورا را اقامه کردند.

عزاداری سمنانی ها در روز عاشورای حسینی

در عاشورای حسینی شهر سمنان سراسر در غم و اندوه شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) خون گریست و دسته جات عزاداری با حضور در خیابان ها به سوگواری و عزاداری پرداختند.

نماز باشکوه عاشورا نیز در سمنان، در میدان امام حسین و به امامت حجت الاسلام مهدوی نژاد امام جمعه موقت سمنان اقامه شد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۰۹۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ۱۲۰ هزار عنوان برنامه با مشارکت مردم در سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست خبری حجت الاسلام کمال خداداده رئیس ستاد مرکزی گرامیداشت دهه کرامت (صبح امروز، ۱۸ اردیبهشت ماه) در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

در این نشست، حجت الاسلام خداداده، دهه کرامت را یکی از مهمترین و جریان آفرین ترین مناسکی دانست که در اقصی نقاط کشور دنبال می‌شود؛ گفت: شاید بتوان گفت دهه کرامت بعد از ماه‌های محرم و صفر و برخی از مناسبت‌های ماه مبارک رمضان یکی از مهمترین جریانات فرهنگی کشور محسوب می‌شود که در همه محلات، مساجد و هیئات مذهبی برنامه‌های ویژه ای به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و ولادت امام رضا (ع) برگزار می‌شود.

مراسم ویژه در بقاع متبرکه و امامزادگان و مساجد

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت با اشاره به وجود ۸۰ هزار مسجد و هفت هزار بقعه متبرکه در کشور که محل نور، تجمع مردم و هویت منطقه و شهرها هستند، افزود: در این دهه در بقاع متبرکه و امامزادگان مساجد مراسم‌های ویژه و تجلیل از این مکان‌های مقدس (امامزادگان) صورت می‌گیرد.

توجه ویژه به خانواده در دهه کرامت

رئیس ستاد مرکزی گرامیداشت دهه کرامت افزود: اگر حجم بزرگ برنامه‌ها و جریان آفرینی این ایام با برنامه ریزی و دقت لازم صورت گیرد، می‌تواند در فرهنگ عمومی تأثیرگذاری بسیاری داشته باشد؛ ضمن اینکه تلاش شده است در این ایام به موضوع «خانواده» از سوی دستگاه‌ها و متولیان فرهنگی اهتمام ویژه ای صورت گیرد چرا که این دهه بهترین زمان برای ارائه مفهوم خواهری، دختری، برادری، مادر و پدر بودن است و لازم است، خانواده‌ها نسبت به مناسبت‌های این ایام اهتمام داشته باشند.
وی ادامه داد: این موضوع مهم است که بدانیم احمد بن موسی (ع) چه رابطه عاطفی با برادرشان داشتند تا ما با الگوبرداری از این بزرگوار محبت خود را نسبت به برادر بیشتر کنیم و چه روزی بهتر از روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع) برای نشان دادن ارادت خود نسبت به برادر؛ از این رو ضرورت دارد که جامعه اسلامی نسبت به این روزها بازآفرینی، مرور و بازشناسی داشته باشند و این الگوها به جامعه ما معرفی شود.

حجت الاسلام خداداده با اشاره به عنوان شعار امسال دهه کرامت در سال ۱۴۰۳ با عنوان «با شما سربلندیم» برگرفته از روایتی از امام رضا (ع)، خاطرنشان کرد: ستاد بزرگداشت دهه کرامت برای هر روز این دهه نیز عنوانی را انتخاب کرده است، تا بتوانیم در سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) جایگاه ایشان را معرفی کنیم، زیرا کریمه اهل بیت (ع) هجرت‌شان به قم علاوه بر دیدار با برادر یک هجرت سیاسی و احیای شریعت و مبارزه سیاسی تلقی می‌شد.

وی با اشاره به ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: ایشان احیاگر دین، عالمه دینی، مفسره و شخصیتی بودند که وجود نورانی شأن در کشور ما آثار تمدنی داشته است.

وی با اشاره به اینکه تمدن غرب به دنبال وارد کردن روزهایی به عنوان روز دختر، روز عشق و روز زن برگرفته از فرهنگ خودشان در کشور ما است، افزود: دهه کرامت بهترین فرصت برای اصلاح نظام مهندسی فرهنگی کشورمان محسوب می‌شود.

۴۰ نهاد دینی و اجتماعی عضو دهه کرامت

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۴۰ نهاد دینی و اجتماعی عضو ستاد بزرگداشت دهه کرامت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند، خاطرنشان کرد: همه اعتاب مقدسه و دستگاه‌های فرهنگی در یک اتاق عملیات تمام عیار برای عملیات بزرگ فرهنگی در دهه کرامت برنامه ریزی کردند، تا سرور و نشاط و بعد معنوی زیبایی‌های این ایام در عرصه فرهنگی مورد توجه قرار گیرد، چرا که برخی ما را متهم می‌کنند، مجالس عزا در جامعه رونق دارد و با شکوه برگزار کردن جشن‌های دهه کرامت می‌تواند ضمن بار معنوی در جامعه نشاط و سرور هم به همراه داشته باشد.

تدارک بیش از ۱۲۰ هزار عنوان برنامه در سراسر کشور

وی از تدارک بیش از ۱۲۰ هزار عنوان برنامه فرهنگی، علمی، ورزشی و خدماتی همزمان با ایام دهه کرامت در سراسر کشور خبر داد و افزود: آئین آغاز جشن‌های دهه کرامت صبح روز ۲۰ اردیبهشت در آستان حضرت فاطمه معصومه (س) با سخنرانی حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری آغاز می‌شود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور از تدارک ۳۶۰ عنوان برنامه از سوی آستان مقدسه کریمه اهل بیت (ع) خبر داد و گفت: پنجمین کنگره بین المللی امام رضا (ع) ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت با حضور شخصیت‌های علمی، بین المللی و دینی در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

اجتماعات چندهزارنفری دخترانه

رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت از برگزاری جشن‌های بین المللی کاروان‌های زیر سایه خورشید در دو هزار نقطه ایران و جهان با حضور خادمان رضوی خبر داد و گفت: جشن تکلیف دختران و اجتماع دخترانه در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) و ۲۰۰ نقطه کشور به صورت همزمان به صورت همزمان برگزار می‌شود؛ ضمن اینکه اجتماع بهترین دختر دنیا و نیز اجتماع پنج هزار نفری دانشجویان دختر در شهرهای مختلف برپا می‌شود.

وی از اجتماع دو هزار خادم افتخاری آستان حضرت شاهچراغ (ع) در روز ششم ذی القعده (روز بزرگداشت آن حضرت (ع)) خبر داد و تصریح کرد: تقدیر از خادمان پیشکسوت و برگزاری مراسم یادمان برای شهدای حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) از جمله برنامه‌های روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ (ع) است.

حجت الاسلام خداداده در ادامه از برگزاری جشن سه هزار نفری دختران در آستان حضرت عبدالعظیم (ع) خبر داد و تصریح کرد: در مسجد مقدس جمکران نیز با توجه به حضور میلیونی مردم امکان اسکان و نیز برنامه‌های محتوایی تدارک دیده شده است.

وی تصریح کرد: امسال تمرکز ویژه برنامه‌های دهه کرامت بر موضوع خانواده است و تلاش داریم نگاه تمدنی به این موضوع در ایام دهه کرامت داشته باشیم زیرا ما شرافت و عزت خودمان را مدیون اهل بیت (ع) می‌دانیم.

کد خبر 6099648

دیگر خبرها

  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • جشن بزرگ «دختران ایران» در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • تدارک ۱۲۰ هزار عنوان برنامه با مشارکت مردم در سراسر کشور
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • حسینی: امروزه فریاد حمایت از غزه در غرب طنین‌انداز شده است
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • ترکیب احتمالی استقلال برای مصاف با ذوب‌آهن
  • ترکیب احتمالی تراکتور مقابل فولاد