Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@03:46:39 GMT

برگزیدگان جشنواره تئاتر سوره معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۵۵۱۷۷

برگزیدگان جشنواره تئاتر سوره معرفی شدند

به گزارش برنا، مراسم اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره سراسری تئاتر سوره با اجرای کوروش سلیمانی و با حضور هنرمندان و مدیران فرهنگی و تئاتری برگزار شد.

در ابتدای این مراسم کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری با قرائت دلنوشته ای یادی از شهید محسن حججی کرد.

در ادامه با حضور هیأت داوران بخش خیابانی بیست و پنجمین جشنواره سراسری تئاتر سوره، برگزیدگان این بخش به شرح ذیل معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی فضا و صحنه: قدردانی از مالک آبسالان برای «مثبت در منفی»، برگزیده مجتبی خلیلی و امیر امینی برای «هفت پله تا آواز خورشید»

طراحی لباس: هیچ اثری شایسته کسب مقام نبود.

موسیقی: قدردانی از احمد جعفری برای «مثبت در منفی»، برگزیده ارسلان مهدوی برای «شور سماء»

بازیگری مرد: قدردانی از مختار محمدی برای «ردپایی از آسمان»، برگزیده مصطفی کولیوندی برای «صد در صد خارجی»

بازیگری زن: قدردانی از مارال ایزدبخش برای «مثبت در منفی» و دلارام ترکی برای «حکایت خنده دار خنده ای که نبود»، برگزیده مهتاب زند برای «سیاه وردارو»

طرح و ایده: قدردانی از آرش منصوری برای «گمشدگان»، برگزیده سعید خیرالهی برای «صد در صد خارجی»

کارگردانی: قدردانی از آرزو علیپور برای «هفت پله تا آوار خورشید»، برگزیده پژمان شاهوردی برای «سیاه وردارو»

در این بخش از مراسم عیسی قلی پور از هنرمندان موسیقی نواحی به اجرای ۲ قطعه موسیقایی پرداخت.

سپس با همراهی هیأت داوران بخش صحنه ای، برگزیدگان این بخش به شرح ذیل معرفی شدند.

گریم: برگزیده رضا فلاحیان برای «تراژدی پارک اتابک»

طراحی مواد تبلیغی: برگزیده الهه نعمتی برای «تراژدی پارک اتابک»

طراحی لباس: قدردانی از سهیلا عسگری برای «قصه ظهر جمعه»، برگزیده رضا فلاحیان برای «تراژدی پارک اتابک»

طراحی صحنه: قدردانی از حسام افروز برای «قصه ظهر جمعه» و علی فتوحی برای «تراژدی پارک اتابک»، برگزیده مرتضی نجفی برای «از پشت روزنه ها»

موسیقی: قدردانی از ایلیا صادقیان برای «من آنجا نیستم»، رتبه سوم برای علیرضا محرابی برای «از پشت روزنه ها»، رتبه دوم برای عیسی پوراسماعیل قراخانلو برای «تراژدی پارک اتابک»، رتبه اول برای علی سینا رضانیا برای «مثل پروانه»

بازیگری نوجوان: قدردانی از نیروانا هزارجریبی، آرمان آزادگر، مارال سینه سپهر و الیکا البرزی

بازیگری مرد: ضمن قدردانی از کرامت رودساز برای حضور در این جشنواره از رسول هنرمند برای «بی در زمان» و سعید صادقی برای «اتاق ۱۲۱۶» تقدیر شد. رتبه سوم حسن ذاکری و جعفر قاسمی برای «چادری برای نجیمه»، رتبه دوم ابراهیم عباسعلی زاده بای «تراژدی پارک اتابک»، رتبه اول محمد رسائلی برای «بینایی»

بازیگری زن: قدردانی از سارا یزدانی برای «سرخ او» و نسیم کاظمی برای «قصه ظهر جمعه»، رتبه سوم پناه باقریان برای «نذار این خواب تعبیر بشه»، رتبه دوم آزاده کرم بخش برای «از پشت روزنه ها»، رتبه اول زینب مشعلدار برای «اتاق ۱۲۱۶»

نمایشنامه نویسی: قدردانی از هادی حوری برای حضور در این جشنواره، رتبه سوم سیدمرتضی هاشم پور برای «تراژدی پارک اتابک» و حمیده وحیدی برای «از پشت روزنه ها»، رتبه دوم مجید کاظم زاده مژدهی برای «بینایی»، رتبه اول کیوان صباغ برای «اتاق ۱۲۱۶»

کارگردانی: رتبه سوم عمادالدین رجبلو برای «دشمن خدا»، رتبه دوم حسن سبحانی مینابی برای «چادری برای نجمه»، رتبه اول حسام افروز برای «قصه ظهر جمعه»

بخش ویژه مراسم اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره سراسری تئاتر ماه نیز تجلیل از خانواده شهید احمد مقدم و همچنین تاجبخش فناییان بود.

برادر شهید احمد مقدم با حضور روی صحنه اظهار کرد: حدود ۳۰ سال از شهادت احمد می گذرد و من مفتخرم که در این مجلس باشکوه یادی از این شهید شد و در زوایای این سالن حضور این شهید هویدا است.

وی با بیان اینکه امکانات برای تئاتر در کشور کم است، یادآور شد: در زمانی که احمد کار تئاتر می کرد امکانات خیلی کمتر بود و حتی بچه ها از جیب خود هزینه می کردند و در خانه های شخصی به تمرین تئاتر می پرداختند. احمد اجرای تئاتر را از تکایای مساجد شروع کرد.

برادر شهید احمد مقدم تأکید کرد: احمد معتقد بود که نباید تکایا 10 ماه سال تعطیل باشند و فقط در ۲ ماه محرم و صفر باز شوند. وی معتقد بود تکایا به عنوان مکانی مردمی باید در طول سال میزبان اجرای تئاتر باشد تا این هنر مردمی هر چه بیشتر با مردم در ارتباط باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۵۵۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک، انسیه شمس اللهی در سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک در بخش مستندهای مستمر با موضوع هنر و ادبیات ایرانی- اسلامی برگزیده شده است.

او با اشاره به این که در دو دوره گذشته از جشنواره پژواک هم برگزیده شده است، گفت: در دوره اول جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با مستند«ماجرای نیما» برگزیده شدم. این مستند درباره شعر نو بود و اینکه با گذشت صد سال از آمدن این قالب چه میزان بین مردم جا افتاده است و... علاوه بر این، با عنوان برنامه «قهرمانان نمی میرند» که به مناسبت هفته دفاع مقدس تهیه شده بود، برگزیده شده ام. این برنامه روایتگر شهادت هفت تن از شخصیت های مهم دفاع مقدس بود.


وی با اشاره به دلایل برگزیده شدن اثرش در جشنواره افزود: در این دوره از جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با عنوان اثر«موسیقی کبیر» که درباره اصالت موسیقی شرقی است، برگزیده شده ام. به نظرم سوژه انتخابی من یکی از دلایلی بود که باعث شد این اثر برگزیده شود. گرچه سوژه نو نیست، اما سعی کردم از زاویه ای تازه به این موضوع بپردازم. به نظرم پرداخت خلاقانه بسیار حائز اهمیت است و باعث دیده و شنیده شدن اثرم شده است. در فرم و نحوه ساخت برنامه هم تلاش کردم که از ریتم خوبی برخوردار باشد.


شمس اللهی، با تاکید به انتخاب سوژه نو در ساخت مستند عنوان کرد: در تهیه برنامه هایم همیشه تلاش می کنم که سوژه برای شنوندگان نو باشد، حتی اگر سوژه جدید نباشد به این موضوع که زاویه دید نویی داشته باشد، متمرکز می شوم و بیشتر به دنبال بخش هایی هستم که کمتر درباره آن صحبت شده و به آن پرداخته شده است. برای من بسیار اهمیت دارد که زاویه دید برای شنونده جالب، جذاب و سرگرم کننده باشد. بنابراین از تکرار پرهیز می کنم. ضمن اینکه به شدت به ریتم برنامه توجه می کنم. البته روایت هم خیلی مهم است.

دیگر خبرها

  • جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» به ایستگاه آخر رسید
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • «آوای ابرها» راهی ایتالیا می‌شود 
  • برگزیدگان رویداد دانشجویی و دانش‌آموزی «گیم‌تایم» معرفی شدند
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • افتتاح نمایشگاه عکس وعده صادق در کوهدشت
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون معرفی شدند